Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Tamara Mac L
  Wat een fantastische middag hebben we vandaag gehad. Onze dochter heeft het geweldig gehad met haar pony feestje. Jullie doen het echt uit liefde voor de kinderen. Zoveel waarde voohet geld in jullie kinderparadijs.

  Bedankt voor de goede zorgen, de lieve pony en de mooie herinnering!

  Liefs Tamara
 • Geplaatst door Patricia Swaan
  16 februari 2018 heeft onze dochter een ponyfeestje gehad bij Feestje naar Wens en wat was het (weer) leuk! De ontvangst is hartelijk en de kinderen zijn vanaf de eerste minuut volledig op hun gemak. Een aanrader!

  En Mariëlla en André: nogmaals hartelijk dank!
 • Geplaatst door Evelien
  Vandaag een ontzettend leuk, afwisselend ponyfeestje gevierd! Leuke aankleding, veel speelmogelijkheden en prettige begeleiding bij alles waardoor het heel soepel liep. De meiden hebben genoten van het verzorgen van de pony en het rijden erop. Goede begeleiding door Andre waardoor de kinderen zich op hun gemak voelden. Omdat Mariella de tijd bewaakte en vanuit haar ervaring wat sturing gaf, konden wij ook mee genieten in plaats van continu in de weer zijn. We kijken terug op een zeer geslaagd feestje!

  Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Danielle Veenstrs
  Vandaag het feestje van Lisa gevierd bij feestje naar wens. Opnieuw een superleuk feestje (in januari waren we er voor feestje Ilse). Dit keer paardenhoofdjes met foamklei versierd met erg mooie resultaten. Peggy en Starsky gekamd en vervolgens allemaal een ritje op de grote pony Peggy. Tussendoor lekker spelen met de skelters, op de hooizolder, enz. We kregen de meiden bijna niet mee naar huis, in de auto maakten ze allemaal plannen voor eventuele volgende keren bij feestje naar wens.
  Bedankt Marielle en André voor alle goede zorgen, topconcept.
  Groetjes,
  Danielle, Lisa en Ilse
 • Geplaatst door Angela M
  Gisteren een fantastisch klassenfeest gehouden bij feestje naar wens.
  Ze wist alles in goede banen te leiden. Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Danielle Veenstra
  Gisteren woensdag 25-01 heeft Ilse haar ponyfeestje hier gevierd met 7 andere kindjes. Het was geweldig. Disco, kadootjes uitpakken, hoefijzer pimpen, Starsky borstelen en natuurlijk op hem rijden, cake versieren, steppen, spelen en ravotten op de hooiberg. Bedankt voor alle goede zorgen, het was echt geweldig. Alleen maar leuke berichten van de ouders over de foto's die ik heb gestuurd. Mijn oudste dochter wil in juni ook graag komen.
  Groetjes,
  Danielle, Ilse en Lisa
 • Geplaatst door Linda
  Woensdag 12 oktober 2016 gaf mijn dochter haar pony kinderfeestje bij 'Feestje naar wens'. Wat was het leuk: de locatie, de aankleding, de organisatie, de sfeer, maar vooral ook Mariella en André! Zij hebben er samen voor gezorgd dat Lise en haar 8 vriendinnen genoten hebben, dank jullie wel! Echt een aanrader! Wie weet tot een volgende keer!
 • Geplaatst door Kristina van Dijk-Chantseva
  Wij fieren verjaardag van onze kind al tweede jaar. op 11 mei , en het is als altijd leuk en gezellig! Deze keer wij hebben gevraagd iets niet standart , een Star Wars feestje. En wat?Het was geweldig organiseert, met veel thema spelletjes en alles. bij Mariella kan je zeker weten dat ALLE kinderen na zijn zien krijgen. Echt erg bedankt voor goed werk!
 • Geplaatst door Marianne Kerstholt
  3 Februari het feestje van Eline hier gevierd. Het thema "Hutten bouwen" had ze gekozen voor haar feestje. Eerst mochten ze zelf snoepzakjes samenstellen en de kids die even moesten wachten gingen tafelvoetballen, daarna, onder het genot van voldoende drinken en een zakje chips, naar de hal waar ze de hut gingen bouwen. Wat hebben ze een mooie hut gebouwd. Sjouwen, timmeren, zagen, schilderen, samen met hulp van de eigenaar hebben ze een prachtige villa gebouwd met zelfs een interieur erin. Daarna hebben ze ook nog even kunnen discodansen op de muziek van deze tijd, ze mochten zelf de plaatjes aanvragen, het leek wel een echte discotheek. Ze hebben heerlijk gedanst, zelf de drie jongens deden enthousiast mee. Daarna lekker pannenkoeken gegeten, keuze genoeg aan het lekkers erop. Ze hebben alle 10 genoten en een top herinnering voor Eline.
  Dank jullie wel voor de goede zorgen, dit is zeker een aanrader.
  Groetjes familie Kerstholt
 • Geplaatst door Minke, Sanne en Sander
  Minke wil nog een dikke kus geven aan starsky!
  Veel dank voor leuk feestje
 • Geplaatst door Petra
  Beste Andre en Mariella,

  Vandaag het kinderfeestje van Babette bij jullie gevierd. Kinderen hebben genoten. Hooiberg, pony's, skelters, konijntjes... Iedereen had wel een favoriete onderdeel. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en gastvrijheid...
 • Geplaatst door Marianne
  Hi Mariella,

  Vandaag (8-4-2015) hebben we Kim haar kinderfeestje bij jullie gevierd!! Ze hebben enorm genoten. Heerlijk buiten gespeeld, pony gereden, met de dieren geknuffeld en geknutseld. Tijd te kort.
  Bedankt namens Kim en de kinderen

  Groeten,
  Marianne

LEUK ALS CADEAUTJE:

Gastenboek

 • 29-11-2019 - Wat een fantastische middag hebben we vandaag gehad. Onze dochter...  lees meer
 • 19-02-2018 - 16 februari 2018 heeft onze dochter een ponyfeestje gehad bij...  lees meer
 • 30-08-2017 - Vandaag een ontzettend leuk, afwisselend ponyfeestje gevierd! Leuke aankleding, veel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2021 Feestje naar wens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel