Kinderfeestjes

       

LET OP: U kunt bij ons terecht voor een KINDERFEESTJE OP WOENSDAG- EN VRIJDAGMIDDAG EN ZATERDAG VAN 10.00 - 14.00 UUR

Kinderfeestje in Montfoort?

Voor het leukste kinderfeestje in Montfoort (voorheen IJsselstein) kom je naar onze boerderij!

Wij hebben onze locatie helemaal ingericht voor jouw ideale kinderfeestje. Bij ons kun je skelteren, steppen, pony rijden (van oktober t/m maart is het pony rijden niet mogelijk in verband met het weer), hutten timmeren, picknicken of een speurtocht houden. Naast deze leuke activiteiten kunnen de kinderen ook nog eens in een hooiberg spelen, broodje bakken of heerlijk spelen in de natuurbelevingstuin. Je kunt je feestje zelf samenstellen door te kiezen uit 1 activiteit, of door meerdere activiteiten te combineren.

Daarnaast kan het feestje nog verder worden aangekleed met een thema, een knutselactiviteit en extra muntjes voor de snoepbar. Ook kan er bij ons een hapje gegeten worden. In overleg is bijna alles mogelijk om het ideale kinderfeestje samen te stellen...kortom, een feestje naar wens!

Het standaardtarief bedraagt 100,00 euro. Hiervoor kun je voor 8 kinderen een feestje organiseren voor een tijdsbestek van 2,5 uur.

Bij elk feestje is cake versieren inbegrepen en kun je onbeperkt limonade drinken. Daarnaast krijgen de kinderen standaard 10 muntjes waarmee ze aan het einde van het feestje hun eigen snoepzakje kunnen samenstellen.

Uiteraard kun je het feestje uitbreiden met meer kinderen, een hapje eten of een creatieve activiteit. (zijn er kinderen bij met een allergie of dieetwens? Geef het van tevoren even aan ons door. Wij houden hier zeker rekening mee).

NB: alle door jou gekozen opties, zoals een extra activiteit of een hapje eten, vallen binnen de besproken tijd. Heb je bijvoorbeeld een feestje van 2,5 uur geboekt, dan vallen deze extra opties hierbinnen.

Klik hier voor meer informatie per feestje.

© 2014 - 2024 Feestje naar wens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel