Pony feestje vanaf € 17,50 per kind

Tijdens dit feestje mogen alle kinderen een rondje op de pony rijden, de jarige zelf 2x! We beginnen en eindigen met de jarige, tenzij de jarige dit zelf anders wenst! Voordat de kinderen pony gaan rijden, mogen de kinderen eerst mee om de pony te gaan halen. Wanneer de kinderen dit zelf willen, mogen ze de pony eerst borstelen en pimpen. Daarnaast kunnen de kinderen spelen met de skelters en het overige speelmateriaal. De prijs van dit feestje is voor 8 kinderen. U kunt voor meer kinderen reserveren. Standaard is bij elk feestje cake versieren, limonade en een snoepzakje maken inbegrepen. Dit feestje is voor 2,5 uur te boeken. Het is ook mogelijk om extra opties bij te boeken, zoals een hapje eten of een knutselactiviteit. De verschillende creatieve opties zijn te vinden onder het kopje 'creatieve activiteit'.

LET OP: van oktober t/m maart doen wij geen Pony feestje in verband met het weer.

NB: alle door jou gekozen opties, zoals een extra activiteit of een hapje eten, vallen binnen de besproken tijd. Heb je bijvoorbeeld een feestje van 2,5 uur geboekt, dan vallen deze extra opties hierbinnen.


2,5 uur: € 17,50 per kind
 

Algemene informatie:

Wij organiseren kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar. 

Minimum aantal kinderen: 8 kinderen (indien er geen 8 kinderen komen is dit geen probleem, we brengen echter wel 8 kinderen in rekening)

Ook broer(s)tje(s) en zus(je)(s) vanaf 2 t/m 12 jaar worden meegerekend bij het aantal kinderen

Dit feestje is mogelijk op woensdag en vrijdag

Boek hier online uw feestje. 

 

© 2014 - 2024 Feestje naar wens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel